Livestream Antwerp – Genk

0
430

Livestream Antwerp – Genk. De match gratis bekijken? Dat kan via deze online live stream! Hier kun je helemaal kosteloos de wedstrijd tussen de voetballers van Royal Antwerp Club, de oudste club in België en de Genkies van KRC Genk volgen. Op de tweede speeldag van de Kampioenschapsronde van de Jupiler Pro League zullen de twee ploegen tegenover elkaar staan. In het Bosuilstadion zal de match op dinsdag 2 april 2019 om 20.30 van start gaan. Deze topper van formaat kun je echt niet missen! Volg hem daarom helemaal gratis via deze online live stream. Je favoriete match is slechts één muisklik van je verwijderd!

Klik hier voor de live stream

Gratis live stream Antwerp – Genk

Want met slechts één muisklik kun je de topmatch tussen Antwerp en Genk gratis online volgen. We weten allemaal dat je de wedstrijd tussen deze twee ploegen ook op de televisie kunt volgen. Maar de zenders van Proximus TV en Telenet Play Sports kosten veel geld. Daarom is het een beter idee om de wedstrijd hier gratis via je tablet, smartphone en laptop te volgen. Klik daarom op de link hierboven et voilá: je hebt toegang tot de wedstrijd tussen Antwerp en Genk!
Laten we eerst eens kijken naar de vermoedelijke opstellingen van beide ploegen. Goed nieuws voor de supporters van KRC Genk: hier is niemand geblesseerd of geschorst! Maar helaas is Aurélio Buta van Royal Antwerp FC nog steeds niet inzetbaar, door een operatie. Daarom zien de voorlopige opstellingen van KRC Genk en Antwerp er als volgt uit:

Opstelling Antwerp

Bolat
Juklerød – Van Damme – Arslanagic – Opare
Haroun – Lamkel Ze
Bolingi – Refaelov – Baby
Mbokani

Opstelling KRC Genk

Vuković
Mæhle – Dewaest – Lucumi – De Norre
Berge – Heynen
Ito – Malinovsky – Trossard
Samatta

Geschiedenis wedstrijden Standard en Antwerp

Natuurlijk hebben de ploegen al vaker tegenover gestaan. Maar hoe is er toen gespeeld? Sinds het seizoen 1996/1997 stonden ze zestien keer tegenover elkaar. Royal Antwerp FC won vijf keer. Het werd drie keer gelijkspel en KRC Genk won maar liefst acht keer. Op 24 februari 2018 werd het echter 0-0. Dus de wedstrijd ligt volledig open!
Die spanning wil je toch niet missen? Bekijk daarom de match volledig gratis via deze online live stream.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here