Livestream Genk – Anderlecht

0
951

KLIK HIER VOOR DE STREAM!!!

stream Genk – Anderlecht. De topper tussen de Genkies van KRC Genk en les Mauves van RSC Anderlecht bekijk je gratis en voor niets via deze online live stream. Beide ploegen zullen op de eerste speeldag van de Kampioenschapsronde van de Jupiler Pro League op zaterdag 30 maart 2019 in de Luminus Arena om de winst strijden. Deze Play-off 1 kun je niet missen! Daarom kun je de topwedstrijd hier helemaal gratis bekijken: klik op de live stream en geniet van de wedstrijd tussen Genk en Anderlecht!

KRC Genk – RSC Anderlecht gratis live stream

Bekijk deze topwedstrijd op 30 maart 2019 om 20:30 helemaal gratis via de live stream. Geen zin om te betalen voor de voetbalzenders van Telenet Play Sports of Proximus TV? Via je laptop, smartphone en tablet kun je hier zonder te betalen naar de wedstrijd kijken. Je klikt hiervoor eenvoudig op de link hierboven. De live stream opent en je kan de wedstrijd kosteloos bekijken!
De vermoedelijke opstellingen van de smurfen en Paarswit bekijk je hieronder. Bij KRC Genk zijn noch schorsingen, noch blessures bekend. Op dit moment zijn er bij Anderlecht vier spelers geblesseerd: Adjei, Lokonga, Dimata en Bakkali. Zij zullen vermoedelijk ook tijdens deze wedstrijd niet fit genoeg zijn om te starten.

Onderlinge duels Genk Anderlecht

Opstelling Genk

Vuković
De Norre – Lucumí – Dewaest – Mæhle
Malinovskiy – Heynen – Piotrowski
Trossard – Samatta – Ito

Opstelling Anderlecht

Didillon
Obradović – Lawrence – Mbodj – Appiah
Verschaeren – Zulj – Kums – Gerkens – Bolasie
Santini

Eerdere matchen Genk – Anderlecht

Sinds het seizoen 1996/1997 zijn er niet minder dan 65 matches geweest tussen KRC Genk en RSC Anderlecht. Hiervan won KRC er achttien. Twaalf wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Anderlecht won er maar liefst 35! De afgelopen wedstrijd tussen beide ploegen vond op 2 december 2018 plaats. Toen won KRC Genk met 0-1. Het is duidelijk: dit wordt een wedstrijd om nooit te vergeten!
Je bekijkt de match volledig gratis via de online live stream. Probeer het dus zeker zelf eens uit!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here