Livestream Parijs Roubaix 2019

0
1020

Klik hier voor de live stream

is zo ver! Hier kun je de live stream van Parijs Roubaix gratis online bekijken! We zenden de hele wedstrijd uit van Parijs Roubaix, dus zorg dat je niks hoeft te missen en gratis online de wedstrijd kunt bekijken tussen Parijs en Roubaix. Het is 1 van de meest bekende wielerklassiekers die er gereden wordt per jaar. Deze zondag 14 april 2019 is de dag dat we weer mogen genieten van da kasseien en de kinderkopjes! Mis niks en bekijk de live stream van Parijs Roubaix gratis online!

Parcours Parijs Roubaix

Een briljant parcours hebben ze uitgekozen dit jaar! Mis niks van de lives tream van de Parijs Roubaix 2019 en bekijk hier gratis online de volledige parijs roubaix race die je niet wilt missen. Zoals gewoon zal er begonnen worden in Roubaix en wordt er daarna naar Parijs gereden. De kasseien zijn de belangrijkste wegen die er komen en dat is voor de mannen altijd de adem inhouden natuurlijk.

livestream parijs roubaix

Favorieten Parijs Roubaix

Van de nog actieve renners weten, naast titelverdediger Sagan (2018), Van Avermaet (2017), Degenkolb (2015) en Terpstra (2014) hoe het is om Parijs-Roubaix te winnen. De laatste moet passen voor de Hel van het Noorden na zijn crash van vorige week in de Ronde van Vlaanderen.

Favorieten Parijs-Roubaix 2019
***** Zdenek Stybar, Greg Van Avermaet, Wout Van Aert
**** Alexander Kristoff, Dylan van Baarle, Peter Sagan
*** Philippe Gilbert, Tiesj Benoot, Sep Vanmarcke
** Oliver Naesen, Sebastian Langeveld, John Degenkolb, Magnus Cort
* Jasper Stuyven, Taylor Phinney, Kasper Asgreen, Nils Politt, Matteo Trentin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here