Livestream Standard – Antwerp

0
614

Livestream Standard – Antwerp. Hier bekijk je gratis de topmatch tussen de Rouches van Standard Luik en de voetballers van de oudste Belgische professionele voetbalclub, Royal Antwerp Football Club. De twee rood-witte clubs zullen met deze clash in de Stade Maurice Dufranse, oftewel Sclessin, geschiedenis schrijven. Beide ploegen strijden voor de winst op de eerste speeldag van de Kampioenschapsronde. Zij schieten Play-off 1 van de Jupiler Pro League op gang om 20:30 op vrijdag 29 maart 2019. Mis niks van deze topper en bekijk hier gratis de online live stream van de wedstrijd tussen Standard Luik en Antwerp.

KLIK HIER VOOR DE LIVE STREAM

livestream standard antwerp

Gratis live stream Standard – Antwerp

Op 29 maart 2019 om 20:30 kun je hier de match via de live stream gratis bekijken. De wedstrijden van de Jupiler Pro League zijn normaal gezien enkel te bekijken op de dure voetbalzenders van Proximus TV en via Telenet Play Sports. Dit zijn helaas beide betaalzenders. Gelukkig kun je via onze live stream via je laptop, mobiel én tablet gratis en voor niets naar de voetbalwedstrijd kijken. Klik daarom snel op de link hierboven om via de live stream de wedstrijd tussen Standard en Antwerp helemaal gratis te volgen.
De opstelling van het team van de Rouches zal waarschijnlijk niet voor verrassingen zorgen. Bij Royal Antwerp F.C zal Aurélio Buta niet opgesteld worden tot het einde van het seizoen, wegens een blessure. Hij zou vervangen kunnen worden door de Noorse Simen Juklerød. Check de voorlopige opstellingen van beide ploegen hieronder!

Opstelling Standard

Ochoa
Fai – Vanheusden – Kosanović – Miangue
Bokadi – Marin
M’Poku – Carcela – Djenepo
Emond

Opstelling Antwerp

Bolat
Opare – Matheus – Batubinsika – Arslanagic – Juklerød
Simão – Hairemans – Govea
Baby – Bolingi

Geschiedenis wedstrijden Standard en Antwerp

Maar liefst twintig keer stonden de topploegen tegenover elkaar. Daarvan won Standard Luik er negen van, terwijl Antwerp slechts vijf keer won. Het werd zes keer gelijkspel. De afgelopen twee wedstrijden won Antwerp er één en speelden de ploegen een keer gelijk. Dit was nog maar twee maanden geleden, namelijk op 25 januari 2019. Standard Luik zal zich dus moeten herpakken! Deze absolute topper kun je helemaal gratis bekijken via deze live stream. Veel kijkplezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here