Livestream Standard Luik – Gent

0
488

Livestream Standard Luik – KAA Gent. De topmatch tussen Standard Luik en KAA Gent bekijk je gratis en voor niets via onze online live stream. De Rouches uit Luik en de Buffalo’s uit Gent staan op woensdag 3 april 2019 om 20.30 tegenover elkaar in deze match van formaat. Zelden worden er zulke topmatches gespeeld, dus dat wil je toch zeker niet missen? Bekijk daarom deze wedstrijd via de online live stream. In het Maurice Dufrasnestadion zal de wedstrijd van start gaan!

Gratis live stream Standard – Antwerp

Deze topmatch kun je natuurlijk niet missen. Dus dan maar een duur abonnement afsluiten, om de wedstrijd via de betaalde zenders van Proximus TV en Telenet Play Sports te kijken? Da’s compleet overbodig. Waarom? Wel, je kijkt nu he-le-maal gratis de wedstrijd tussen Standard Luik en KAA Gent via de online live stream. Ook tof: dan kan je de match zelfs op je tablet, smartphone en laptop bekijken! Probeer het vooral zelf eens uit: de topwedstrijd is maar een muisklik van je verwijderd!
Maar nu eerst een woordje uitleg over de voorlopige opstellingen van beide teams. Door de scheenbeenbreuk van Obbi Oulare en de trainingsachterstand van Sébastien Pocognoli zal het team van Standard Luik twee spelers missen tegen de Buffalo’s. Wegens een gebroken been zal Philip Azango ontbreken bij de Rouches uit Luik. De voorlopige opstellingen zien er daarom als volgt uit:

Opstelling Standard Luik

Ochoa
Cavanda – Vanheusden – Kosanovic – Laifis
Marin – Bokadi – Cimirot
Carcela – Emond – M’Poku

Opstelling KAA Gent

Kaminski
Asare – Derijck – Bronn – Souquet
Odjidja-Ofoe – David – Verstraete
Dompé – Yaremchuk – Sørloth

Standard vs. Gent: de geschiedenis

Deze twee topploegen stonden natuurlijk al veel vaker tegenover elkaar. Er zijn maar liefst 64 confrontaties tussen Standard Luik en KAA Gent geweest! 24 keer won Standard, 11 keer werd het gelijkspel en 29 keer won KAA Gent. De strijd ligt dus volledig open! Bekijk daarom zeker de topper op 3 april 2019 om 20.30 gratis door op de online live stream te klikken. Veel plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here