Live Stream Club Brugge – Gent

0
606

Live Stream Club Brugge – Gent. De klassieker tussen Club Brugge en KAA Gent bekijk je hier volledig gratis. Op zondag 31 maart 2019 zullen Club Brugge en de Buffalo’s van KAA Gent voor de Jupiler League tegenover elkaar staan. Op de eerste speeldag van de Kampioenschapsronde zullen beide ploegen de strijd aangaan in het wereldberoemde Jan Breydelstadion van Blauwzwart. Op de slotspeeldag van de reguliere competitie plaatste Gent zich bij de eerste zes in het klassement. De Buffalo’s hebben er zin in! Deze topmatch is absoluut niet te missen. Daarom bekijk je deze 100% gratis via de online live stream. Klik op de link en beleef het zelf!

KLIK HIER VOOR DE LIVE STREAM

Topwedstrijd Club Brugge – KAA Gent gratis bekijken via Live Stream

De topwedstrijd op 31 maart 2019 om 20:30 gratis bekijken via een live stream? Normaal gezien kan dat niet. Je moet namelijk betalen voor de zenders die de match uitzenden. De dure voetbalzenders van Telenet Play Sports en Proximus TV zijn allesbehalve gratis. Maar via onze live stream kun je de topper helemaal kosteloos bekijken. Dit kan zelfs op je tablet, smartphone en laptop! Nog niet overtuigd? Klik dan op de link hierboven en bekijk gratis de wedstrijd tussen Club Brugge en KAA Gent!
Check hieronder zeker eens de vermoedelijke opstellingen van Club en de Buffalo’s. Bij de Bruggelingen zijn er helaas twee geblesseerden, namelijk Matej Mitrovic en Clinton Mata. Zij zullen waarschijnlijk niet spelen tegen Gent. Bij de Buffalo’s zal Philip Azango door een gebroken been niet optreden tegen Club Brugge.

Opstelling Club Brugge

Horvath
Poulain – Mechele – Denswil
Rits
Vlietinck – Diatta – Vormer – Vanaken
Schrijvers – Wesley

Opstelling KAA Gent

Kaminski
Asare – Bronn – Derijck – Souquet
David – Verstraete – Odjidja-Ofoe
Dompé – Yaremchuk – Sørloth

Historie Club Brugge – Gent

Maar liefst 71 wedstrijden werden tussen KAA Gent en Club Brugge gespeeld, sinds 1995/1996. Hiervan wonnen de Buffalo’s er 22. Club won er 35 en veertien matchen eindigden in een gelijkspel. Terwijl KAA Gent 84 goals maakte, scoorde Club Brugge 118 keer. Beide ploegen willen uiteraard de match met hun rechtstreekse concurrent winnen. Dit wordt een match om niet te vergeet! Onze online live stream bezorgt je de topper gratis en voor niets!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here