LIVEBLOG: Anderlecht – Antwerp volg je hier!

0
420

Bekijk hieronder de live blog van de wedstrijd tussen Anderlecht en Antwerp!

5 minuten extra
Anderlecht krijgt nog 5 extra minuten om een punt te veroveren. Maar veel geloof straalt de ploeg niet meer uit. Europees voetbal is verder weg dan ooit.
90′
“Anderlecht heeft in de tweede helft niks gecreëerd. Enkel drie ongevaarlijke schoten.”
Radiocommentator Peter Vandenbempt
87′
Trieste primeur voor Anderlecht
De 0 op 9 dreigt voor Anderlecht. Paars-wit maakte dat nog nooit mee in Play-off I. Een trieste primeur lijkt in de maak. Verschillende Anderlecht-supporters verlaten het stadion al.
84′
wissel
Yannick Bolasie
Zakaria Bakkali
Anderlecht
83′
goal

Anderlecht
Antwerp

1
2
Dieumerci Mbokani
Antwerp
83′
Mbokani geeft Anderlecht nieuwe tik
Mbokani brengt Antwerp op voorsprong! Lamkel Zé treft eerst nog de paal na een schitterende pass van Mbokani, maar die treft in de herneming wél raak. Juichen doet hij niet tegen z’n ex-ploeg, maar hij krijgt wel applaus van het Anderlecht-publiek.
80′
De klok tikt ongenadig voor Anderlecht
De tijd begint stilaan te dringen voor Anderlecht. Paars-wit heeft nog 10 minuten om een 1 op 9 te vermijden. Zit er nog een late treffer in?
78′
Najar botst op Bolat
Dan toch nog eens een goede combinatie bij Anderlecht. Na een mooie één-twee met Santini haalt Najar vanaf de rand de zestien uit, maar zijn schot is te centraal om Bolat te verschalken.
74′
“Het is niet dat Anderlecht aan een slotoffensief bezig is. Het is voorlopig de tweede helft van de grote onbeholpenheid. Het publiek zit er een beetje naar te kijken. Het lijkt wel de grote berusting in het Constant Vanden Stock-stadion.”
Radiocommentator Peter Vandenbempt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here